SV / ENG


Vidéa - En kommunikationsbyrå med specialisering inom rörligt media

Vi är en strategisk kommunikationsbyrå som erbjuder kompetens inom strategi, idé och manus, filmproduktion, 3D-visualiseringar och distribution.
PRODUKTIONER
Visa fler projekt
Våra tjänsterRådgivning, strategi & distribution


Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. En viktig del i filmprocessen, kanske den viktigaste för att nå effekt, är valet av distributionskanaler för att optimera träff i målgruppen. Vi utarbetar tillsammans med kunden en digital mediaplan.


Filmproduktion


Finns det något mer effektivt kommunikationsverktyg än film? Det tycker inte vi. Vidéa har mer än 25 års erfarenhet att skapa spännande filmer för företag. Vi producerar allt från korta reklamfilmer för sociala medier, Live-TV till storslagna varumärkesfilmer, vid behov förstärkta med avancerade 3D-animeringar. Finns det ingen färdig filmidé är det inga problem. Vi hjälper kunden hela vägen från idé, manus och strategi till färdig film och spridning på nätet.


3D-animation


3D används till allt från produktpresentationer, visualisering av byggnationer till att förklara processer. Ofta innehåller även våra filmproduktioner 3D-animationer, speciellt när något är komplicerat, svårtillgängligt eller helt enkelt för farligt att filma. Möjligheterna är många och oavsett om det finns färdiga CAD-modeller och ritningar eller ibland inget underlag alls kan vi skapa spännande material som är lätt att ta till sig. Det är endast fantasin som sätter gränserna.


Appar & virtuella mässor


Våra företagskunder frågar oss allt oftare om att ta fram appar för deras verksamhet. Vidéa är därför partner och delägare i Appstar Sweden AB, en appbyrå som utvecklar och designar smarta "easy to use"-appar för B2B-företag. Fokuset är att skapa appar som engagerar, berör och driver säljprocessen. Läs mer om AppStar här: www.appstarsweden.comKontakt


Vidéa AB
Adress: Atlasgatan 8, SE-802 86 GÄVLE
Telefon: +46 (0)26 - 66 44 70
E-post: [email protected]
VAT: SE 556318912401


LENNART SCHULLERQUIST

STRATEG

+46 (0)70-589 79 52
[email protected]

ULF GRADIN

VD / EXEKUTIV PRODUCENT

+46 (0) 70 - 333 48 47
[email protected]

PETER SÖDERGREN NORIN

FILMANSVARIG

+46 (0) 72 - 209 24 81
[email protected]

PÄR MOSTAD

3d / grafikansvarig

+46 (0) 72 - 201 54 68
[email protected]